Livet på trekvart

En befriande och berörande föreställning  tillsammans med pianisten och kompositören Johan Alkenäs.

Det här är underhållning med både omtanke och eftertanke. Man kan kalla den en hjärt-öppnare – och en glimt av vad det innebär att vara människa, med alla våra styrkor och svagheter… och därtill vår innerliga längtan att leva livet levande.

Här rör jag vid livets alla dimensioner med värme och respekt – leker runt våra olika livsfaser, ungdomen, mitt i livet ruschen, och ålderdomen. Vi rör oss mellan det privata och det arbetande livet, mellan viktiga lärdomar och erfarenheter, och svänger friskt mellan humor och djupaste allvar.

Föreställningen är mellan trekvart, upp till en timme och en kvart lång. Ibland får publiken bara ”vara” och ta emot… och ibland öppnar jag för frågor som de får samtala kring två och två mitt i föreställningen.

 

Föreställningen anpassas alltid efter målgruppen, både till längd och innehåll. Vi kan starta eller avsluta en konferens... eller vara det där extra vid kvällens middag.

Jag har alltid ett förberedande samtal med uppdragsgivaren för att tillmötesgå de behov och det tema ni vill ha i fokus.

Lyssna: Du var ett barn

              Du passar mig

Pris: Efter överenskommelse.

Foto: Börje Gustavsson