Interaktiv teater

Gör jag i ett samarbete med Lisa Arenö Addaction utbildning AB  


Interaktiv teater är ett effektivt sätt att belysa vad som händer och sker i en organisation eller på en arbetsplats. På ett både tydligt och lättsamt sätt gestaltar vi dilemman och frågeställningar kring exempelvis medarbetarskap, bemötande, etiska dilemman, nya riktlinjer, jämställdhet, värdegrunder, makt åt brukaren, yrkesstolthet och inte minst kommunikation.

För att belysa dessa frågor är Interaktiv teater ett verksamt verktyg att jobba med.

Vi skräddarsyr scener utifrån era värdegrunder med fokus på attityder och förhållningssätt. Scenerna har hög igenkänningsfaktor som ger både skratt och aha-upplevelser. Interaktiv teater skapar engagemang, energi och delaktig. Publiken kommer med lösningsförslag på de kluriga situationer som spelas upp och skådespelarna provar förslagen direkt. Deltagarna får även reflektera kring situationerna de ser på scenen. Effekten blir värdefulla perspektivbyten och ett gemensamt språk kring de frågor och värderingar ni vill fortsätta arbeta med.

Det skapar alltid många skratt och ett väldigt stort engagemang i publiken. Där även de ”tysta” ofta blir delaktiga.

Ett sådant tillfälle tar ca 1 timme och 30 minuter. Då spelar vi upp tre scener med inledande uppvärmning och värderingsfrågor.

 

Vi kommer naturligtvis till er och gör research för att skräddarsy er unika utbildning.

Pris: Efter överenskommelse.

 

img
img