Hej och välkommen till min hemsida!

Foto: Lasse Persson

Jag har varit verksam som skådespelerska, sångerska och dramatiker i över 25 år. Under sex år var jag konstnärlig ledare för Teater Martin Mutter i Örebro. Hösten 2009 startade jag eget företag.
Mitt signum är att blanda friskt mellan humor och djupaste allvar... och att inspirera och beröra!

De tjänster jag erbjuder är:

Mer om allt detta kan du läsa under flikarna.Ta gärna kontakt med mig, så berättar jag mer om hur jag jobbar och vad jag kan göra för just er.

Se intervju av Holmbergs Talare hur jag arbetar med underhållning och interaktiv teater integrerat:

 

Några omdömen från arrangörer och publik:

Feedback från föreställningar:
 

Är det redan slut? Jag vill inte gå härifrån! All den där värmen. Jag rördes till både skratt och tårar... och det fick mig verkligen att tänka. Barbro Andersson, publik.

Föreställningen "Med sikte på fred" är ett samarbete med Svenska Freds och är inspirerad av Lasse Bergs böcker om människans utveckling. Den framfördes av skådespelerskan Eva Ahremalm och pianisten Johan Alkenäs som under den drygt timslånga föreställningen höll sin publik i ett järngrepp. När sista tonen klingat ut satt publiken i andäktig tystnad och lät budskapet sjunka in, för att sedan hylla de medverkande med stående ovationer. Stenåke Petersson, Kulturföreningen Paradens ordförande, i referat till medlemmar och sponsorer.

Vilken fantastisk prestation av skådespelarna. Eva Ahremalm trollband publiken med sin absoluta närvaro i varje moment och tog oss med på en tidsresa som gav ett nyttigt perspektiv på vår egen tid.  Ackompanjemanget fungerade både som en följsam ljudkuliss och som en väckarklocka som ytterligare förstärkte budskapet. Eva Klintberg, Leksand, en av kvällens hundra deltagare i publiken.

När man ser sådant här blir man bara mer och mer övertygad om hur viktig kulturen är för oss som lever här och nu och för de generationer som kommer att ta över efter oss. Den här föreställningen borde ingå i kursplanen på grundskolor och i gymnasiet. Ingegärd Storgärds, Rättvik, en av kvällens deltagare i publiken.

Kanonbra! Vackra, sköna sånger med underbara texter. Ivana Nolinder, arrangör från Region Örebro Län.

Jag blev verkligen varm i hjärtat och kände mig så glad och uppfylld inombords. Christina Edvertz, arrangör från Aktiva Seniorer.

En bra och mycket underhållande avslutning på dagen för oss. Viktigt att ta fram våra känslor och lyfta blicken, ändra horisont. Astrid Duberg, arrangör

 

Feedback från personaldagar med rollspel och inspiration:

Jag kan inte säga annat än tack för din medverkan i går. Jag är mer än nöjd och tycker hela förmiddagen hängde ihop väldigt bra. Och det är inte bara jag som är nöjd. De övriga deltagare var också väldigt nöjda och tyckte det gav dem mycket både emotionellt och intellektuellt. Alla var tagna, och det märktes också på fortsättningen på eftermiddagen. Jens Frandsen, Utvecklare Svenska Kyrkan, Örebro Pasorat.

Vilka fantastiska dagar och vilken succé det har blivit. Jag har aldrig fått så mycket positiv respons tidigare sedan jag började arbeta i kommunen! Vi ser redan att det har lagt sig ett lugn ute på enheterna. Personalen är glada och stolta!  De allra flesta säger att det är det bästa de sett! Kristin Norrgård, Avdelningsshef Arvika Kommun

Våra förväntningar infriades mycket väl på alla plan! Många deltagare uttryckte sin uppskattning (och positiva förvåning) redan där och då, och vi har fått mycket positiv återkoppling efteråt av medlemmar som var med. Lyhördhet och lekfullhet genomsyrade det mesta av den här förmiddagen tycker vi. Anette Karlsson och Eva Lind, Unionen Bergslagen